Smudgen met witte salie


Energetische huisreiniging

Heb je ook wel eens een onaangenaam gevoel dat je bekruipt als je een woning betreedt en dat je eigenlijk zo snel mogelijk weg wilt? Of ervaar je dit gevoel in je huidige leefomgeving? Ben je onrustig, slaap je slecht, heb je een opgejaagd gevoel?

Het kan zijn dat er nog entiteiten (overleden personen)  aanwezig zijn, die nog niet de weg naar het licht hebben gevonden.

Daarnaast kunnen er nog veel oude emoties hangen. Denk aan ruzies, verdriet, etc die daar hebben plaatsgevonden. Als de ruimtes naderhand niet gezuiverd zijn krijg je een opeenstapeling van oude, zware energie. De ruimtes raken bevuild. Dit kan als zeer onprettig worden ervaren.

Dit zijn allemaal tekens die kunnen duiden dat je woning toe is aan een grondige energetische schoonmaak.

Helaas krijg je dit niet weg door een reguliere schoonmaakbeurt met een emmer water met sop!

Alles is energie!

Je kunt beginnen om je huis te reinigen (smudgen) met witte salie. Vergeet daarbij niet jezelf, huisgenoten en dieren mee te nemen in je schoonmaak sessie! Mocht die afdoende werken, dan is energetisch reinigen een aanrader.

Met een energetische huisreiniging werk ik op locatie of ga ik op afstand afstemmen op de ruimtes die gezuiverd moeten worden. Denk aan, huizen, etages, flats, kantoorgebouwen etc.

Stap voor stap zuiver ik elke ruimte en breng er weer licht & luchtigheid ervoor in de plaats. Entiteiten begeleid ik op een liefdevolle manier naar het licht.

Alles komt weer in balans!

Ook een aanrader voor huizen die in de verkoop gaan, of huizen die al in de verkoop staan, maar waar weinig animo voor is! 

Eén reactie op “Energetische huisreiniging”

  1. Brigitte heeft de woning van mijn dochter gereinigd. Zij gaat hier met 2 andere vriendinnen wonen. Het is een oud huis en voelde op specifieke plekken helemaal niet prettig. Na het compleet reinigen door Brigitte is het verschil echt voelbaar. Ik ben blij dat de meiden hier een fijne en prettige plek gaan hebben. Zij zijn jou echt heel dankbaar voor deze frisse en nieuwe start. Echt een aanrader voor iedereen die dit herkent!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *