De Luisterkind Methode voor volwassenen en kinderen

De Luisterkind Methode is ontwikkeld door Diana van Beaumont-Hendriks.

Luisterkind is een liefdevolle methode, om antwoorden te krijgen van jezelf of van jouw kind.

Levensbrug is een methode die geschikt is voor mensen die aan dementie lijden, in coma liggen, personen die stervende zijn en die graag nog gehoord willen worden, of overleden dierbaren (mits de familie daarmee instemt).

Loop je ergens in vast? Heb je vragen op psychische of fysieke vlak? Wil je meer inzicht? Blijf je liever in je vertrouwde omgeving?

Dan is Luisterkind wellicht wel iets voor jou of jouw kind.

 

Hoe gaat Luisterkind in zijn werk?

 

Alles verloopt via mailcontact. Ik krijg een foto, informatie en vragen over de persoon in kwestie. Kinderen vanaf 10 jaar moeten zelf toestemming geven.

Vervolgens stem ik mij af op de persoon voor wie de afstemming is bedoeld. In energie stel ik vragen en ga ik door alle laagjes heen om antwoorden te krijgen op zielsniveau.

Er ontstaat een prachtige monoloog of dialoog. Tijdens ons gesprek zoeken we samen naar oplossingen en handvatten. Meestal is er na de afstemming direct al verschil merkbaar. Het kan zijn dat de inhoud van de afstemming nog moet landen en heeft het tijd nodig. Door het een paar keer door te lezen, of het weg te leggen en het vervolgens weer te lezen, kan het zijn dat de puzzelstukjes pas op een later tijdstip in elkaar vallen.

Kinderen laten in het dagelijks leven vaak door gedrag, lichamelijke klachten of emoties weten dat er iets aan de hand is. In zo’n situatie kan Luisterkind uitkomst bieden.

Tijdens een afstemming vertellen ze over de knelpunten die ze in het dagelijks leven ervaren, of laten situaties zien waar ze tegenaan lopen. Door Luisterkind toe te passen krijgen ze helderheid, handvatten en inzicht op de situatie.

 

 

 

Reactie met toestemming van Dusanka

Wat een mooie afstemming en heel erg waar en ja met die zinnen en woorden dat herken ik zeker……  In mijn hoofd is het altijd anders dan dat ik het uitspreek of zeg…. Blauw is idd een kleur waar ik heel blij van wordt
Gisteren een spontane keelontsteking en het gevoel dat idd eea klaar is.. Voelde als aan de oppervlakte
Hier een foto van afgelopen dinsdag met wat ik normaal gesproken iedere dag doe… Lange wandelingen langs het strand en de voetjes in het water
Dank je wel dat je dit hebt willen doen en de tijd hiervoor vrij hebt willen maken ❤❤

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Levensbrug

 

Levensbrug is een methode die geschikt is voor mensen die aan dementie lijden, in coma liggen, die stervende zijn en die graag nog gehoord willen worden en voor overleden dierbaren.

Het komt voor dat je geen afscheid hebt kunnen nemen van een overleden dierbare, of je zit nog met onverwerkt verdriet. Misschien zit je nog met bepaalde vragen waar je nog heel graag antwoord op zou willen hebben, zodat je alles los kunt laten en het vervolgens een plekje kunt geven.

In zo’n situatie is Levensbrug een uitkomst. Het is in principe hetzelfde als een Luisterkind afstemming, alleen ga ik nu in gesprek met een overleden persoon of iemand die niet meer in staat is om zich verbaal uit te drukken.

Wel moet ik benadrukken, dat er toestemming gevraagd moet worden aan diegenen die met de persoon in kwestie verbonden zijn.

 

 

 

In verbinding met jou…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *