Als kind voelde ik mij vaak onbegrepen. Ik zag, hoorde en voelde dingen en dat kon ik niet plaatsen en dat vond ik lastig. Ik heb het destijds heel diep in mij weggestopt en wilde er niets van weten.

Na mijn Middelbare school, besloot ik als 17 jarige de Franse taal te leren en vertrok naar Zwitserland (Genève), om daar als aupair te gaan werken. Aansluitend heb ik een toeristische, internationale opleiding gevolgd, waarvan ik het 2de leerjaar in Arnhem heb voortgezet. Na afronding ben ik aan de slag gegaan op Schiphol als grondstewardess bij een afhandelingsmaatschappij voor British Airways. Al gauw bleek dat ik niet opgewassen was tegen deze vaak harde wereld en stond mijn hooggevoeligheid mij in de weg. En dat trok als een magneet verkeerde situaties en gebeurtenissen aan.

Ik besloot om niet bij de pakken neer te zitten en keihard aan mijzelf te werken, door vallen en weer opstaan, met constant weer nieuwe uitdagingen op mijn pad die ik moest trotseren. Ik heb mijzelf tot een sterke persoonlijkheid ontwikkeld en vind het een geweldige uitdaging om vrouwen ook (weer) in hun kracht te zetten! Ik wil jou graag begeleiden op jouw reis naar binnen, om vervolgens jouw obstakels op te heffen door middel van mediumschap, regressie en met mijn intuïtieve methodes. Knelpunten waar je hinder van hebt in het dagelijks leven, bijvoorbeeld stress, negatief zelfbeeld, blokkades, angsten en trauma’s.

Tijdens de behandeling, kan ik door mijn mediamieke waarneming, mooie en bijzondere informatie/ boodschappen van gene zijde door krijgen van een overleden dierbare. Dit is tevens een deel van verwerking dat van hele grote waarde kan zijn!

Samen kijken we naar een aanpak wat voor jou op dat moment van toepassing is.

Dit kan individuele hulp zijn en/of in combinatie met een (vrouwen) cirkel met gelijk gestemden. Het is de bedoeling dat we in de cirkel een mooie, vertrouwelijke band met elkaar kunnen opbouwen, zodat er groei mogelijk is. Dit gaan we bewerkstelligen onder andere door meditatie, Mindfulness, oefeningen, opdrachten met een vleug spiritualiteit. Ontspanning met een kop koffie/thee met iets lekkers mag daar natuurlijk niet aan ontbreken! In mijn praktijk behandel ik uitsluitend vrouwen en dat is een bewuste persoonlijke keuze, mede omdat ik ervaringsdeskundige ben op vele vlakken wat op vrouwen van toepassing is. Het fijne daarvan is, is dat ik mij enigszins kan verplaatsen in de beleving en welzijn van mijn cliënt, wat een gevoel van thuiskomen geeft. Tevens is het vanzelfsprekend dat alles vertrouwelijk behandeld wordt.

Mocht je deze manier lastig vinden, dan is het ook mogelijk om de Luisterkind Methode toe te passen.

De Luisterkind Methode vindt plaats op afstand en is voor zowel voor volwassenen als voor kinderen. Het voordeel is, dat je zelf in jouw vertrouwde omgeving kunt blijven. Een bezoek in mijn praktijk is niet nodig. Meer informatie over Luisterkind kun je vinden onder de rubriek LUISTERKIND.

Ik vind het fantastisch om vrouwen tijdens het proces weer te zien groeien en bloeien. Dit is mijn passie & missie!

Heb jij jezelf ooit afgevraagd hoeveel een mens kan verdragen?
Ik heb daarop het antwoord… VEEL!
Ben jij klaar om in te stappen en af te reizen naar jouw eindbestemming?
Kom (weer) tot jezelf bij Praktijk Femina en voel je Welkom!