Het doel
  Om vrouwen die in het dagelijks leven te kampen hebben met onder andere blokkades, stress, negatief zelfbeeld, trauma’s weer in hun kracht te zetten door middel van individuele begeleiding en/of een (vrouwen) cirkel met gelijkgestemden.
Werkijze individuele begeleiding
  Tijdens de individuele begeleiding wordt gekeken wat voor jou op dat moment van toepassing is. Mijn werkmethode is mediamiek. Dat wil zeggen dat ik op jou afstem en vandaar uit jou begeleid naar binnen op een spirituele manier. Of ik stem af op jouw probleem. Ik hanteer hierbij onder andere:
  • Mediamieke regressie therapie;
  • Mediamieke NLP;
  • Mediamieke familie opstellingen;
  • Intuïtieve methoden;
  • Healing
  • Luisterkind Methode/Levensbrug
Werkwijze groepsbegeleiding
  In de cirkel ben je met gelijkgestemden. We mediteren, doen oefeningen, beetje Mindfullness, ervaringen uitwisselen, dit alles met een vleug spiritualiteit in een vertrouwelijke en veilige omgeving. Het spreekt voor zich, dat we respectvol met elkaar omgaan en dat privacy voorop staat! Ontspanning met een kop koffie/thee en iets lekkers mag daar natuurlijk niet aan ontbreken! Het voordeel van een cirkel is, dat je lotgenoten ontmoet. Dit geeft een gevoel van herkenning en thuiskomen. Samen groeien en bloeien en uiteindelijk in je kracht!

Het in balans voelen en zijn, heeft met heel veel aspecten te maken en zeker niet alleen op het geestelijk  vlak.

Veel problemen en ongemakken kun je terug linken naar ervaringen en overtuigingen die  je opgedaan hebt in het verleden en heden. Het maakt ook zeker onderdeel uit hoe je leefwijze is. Beweeg je wel voldoende?  En hoe zit het met je voedingspatroon?  Zo is het natuurlijk heerlijk om eens lekker een “guilty pleasure moment“ te hebben, maar voor de lange duur is het misschien ook verstandig om andere manieren te onderzoeken om een betere balans te creëren. Het is vaak lastig om dit zonder hulp van een deskundige te doen en grijp je vaak naar een dieet voor een snel resultaat, maar helaas is dit vaak voor een korte periode en raak je gedemotiveerd. Persoonlijk heb ik hele goede ervaringen ondervonden bij Sabine van den Biezenbos. Sabine is orthomoleculair voedingsdeskundige en geeft persoonlijk voedingsadvies obv losse consulten, maar ze werkt ook met het Metabolic Balance programma. Nieuwsgierig? Neem eens een kijkje op haar site http://www.sabinevandenbiezenbos.nl of maak een vrijblijvende afspraak voor persoonlijke informatie.