Het doel
  Om vrouwen die in het dagelijks leven te kampen hebben met onder andere blokkades, stress, negatief zelfbeeld, trauma’s weer in hun kracht te zetten door middel van individuele begeleiding en/of een (vrouwen) cirkel met gelijkgestemden.
Werkijze individuele begeleiding
  Tijdens de individuele begeleiding wordt gekeken wat voor jou op dat moment van toepassing is. Mijn werkmethode is mediamiek. Dat wil zeggen dat ik op jou afstem en vandaar uit jou begeleid naar binnen op een spirituele manier. Of ik stem af op jouw probleem. Ik hanteer hierbij onder andere:
  • Regressie therapie;
  • Mediamieke NLP;
  • Mediamieke familie opstellingen;
  • Intuïtieve methoden;
  • Healing
Werkwijze groepsbegeleiding
  In de cirkel ben je met gelijkgestemden. We mediteren, doen oefeningen, beetje Mindfullness, ervaringen uitwisselen, dit alles met een vleug spiritualiteit in een vertrouwelijke en veilige omgeving. Het spreekt voor zich, dat we respectvol met elkaar omgaan en dat privacy voorop staat! Ontspanning met een kop koffie/thee en iets lekkers mag daar natuurlijk niet aan ontbreken! Het voordeel van een cirkel is, dat je lotgenoten ontmoet. Dit geeft een gevoel van herkenning en thuiskomen. Samen groeien en bloeien en uiteindelijk in je kracht!