In verbinding met jou.

 

 

Verbindingsstenen zijn natuurstenen die ik op gevoel voor de aanvrager uitzoek. Vervolgens stem ik op de persoon of dier af en begin met het beschilderen van de steen. Dit alles op een intuïtieve en mediamieke manier. Zo weet ik niet van te voren wat er op de steen komt te staan. Het kan van alles zijn: een krachtdier, een bloem, een voorwerp, zomaar een vorm of symbool… Zelfs de kleuren worden niet door mij bepaald. Ik ben zuiver een doorgeefluik…Er kunnen woorden, zinnen of glitter steentjes worden aangebracht. Elke steen wordt een unieke creatie, gelinkt aan de persoon voor wie het is bestemd.

De verbindingssteen kan troost bieden voor een overleden dierbare of geliefd dier. Het kan ook een bijzonder moment in je leven verankeren, zoals een huwelijk, jubileum, of een ander bijzonder moment in je leven.

Ik maak knuffel/troost/krachtsteentjes (een kleine variant) voor kinderen, volwassenen die een steuntje in de rug nodig hebben.

Kinderen die onzeker zijn, gepest worden, of met een ander probleem te kampen hebben kunnen hun persoonlijke steentje bij hun dragen, zodat ze altijd daarop terug kunnen vallen.

Kinderen die bang zijn in het donker, of moeilijk in slaap komen, kunnen een magische steen laten beschilderen. Een steen die ‘s nachts licht geeft, zodat de steen hulp kan bieden tegen de angst.

Tevens werk ik in opdracht. De aanvrager bepaald zelf wat er op de steen moet komen. Dit kan ook  bijvoorbeeld op een zwerfkei voor een graf zijn. Bijna alles is mogelijk.

Door mijn jarenlange ervaring en kennis, door mijn gevolgde opleidingen en mijn innerlijk weten, kan al mijn kunnen  samenbundelen en een uniek persoonlijk product creëren.

De steen komt samen met een persoonlijke, gechannelde boodschap, een uitleg en betekenissen van de afbeelding en de kleuren die erin zijn verwerkt. Vervolgens wordt de steen met liefde verpakt en mag worden opgehaald of wordt naar je toe gestuurd.

De prijzen staan vermeld onder de rubriek tarieven.

Voor vragen kun je terecht op: info@praktijkfemina.nl

Kinderen boven de 10 jaar en volwassenen dienen toestemming te geven voor wie de steen is bedoeld, daar ik niet zomaar mag afstemmen op personen. Dit geldt ook voor overledenen en dieren. De aanvrager dient een directe relatie van de overledene of dier te zijn.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *