Mediamieke Regressie Therapie is een prachtige methode, waarbij ik afstem op jou en op wat er zich op dat moment aandient wat getransformeerd mag gaan worden. Vaak heb je al een tijdje een onbestemd gevoel, psychische  en/of lichamelijke ongemakken. Jouw ziel heeft je iets te vertellen…

Ik werk zuiver mediamiek en intuïtief, dus elk consult is weer anders en uniek in zijn soort.

 

Hoe verloopt een consult?

 

Ik stem op jou af en voel waar de blokkades zich in jouw lichaam bevinden. Of je hebt zelf al aangegeven waar je knelpunten ervaart. Ik stem alsnog altijd even op jou af om contact met jouw ziel te maken om te kijken of er nog meer naar voren mag komen. Soms kan het zo zijn dat er “zware” energie bij je geconstateerd wordt, waar je in het dagelijks leven veel hinder van kunt ondervinden. Ook dat is waarneembaar en kan ik op een liefdevolle manier naar het licht brengen.

Het komt geregeld voor dat er een mooie boodschap van een overleden dierbare doorgegeven mag worden.

Zodra de blokkade vastgesteld is, reis je af naar die plek. Ik begeleid jou in dit proces. Het kan zijn dat deze plek een vorm, een kleur, of een gevoel met zich meebrengt en daar gaan we mee aan de slag.

Het kan zijn dat je destijds overtuigingen hebt aangenomen, wat een grote invloed uitoefent op je huidige functioneren. Tijd om nieuwe overtuigingen aan te nemen en te integreren in jouw systeem en al het oude los te laten.

We kunnen zelfs zo ver terug gaan in de tijd, dat we terrecht kunnen komen in vorige levens. Ook daar heb je het een en ander op te lossen, of haak je in op je huidige probleem, wat terug te koppelen is aan dat leven wat je destijds leidde en wat nog steeds van grote invloed kan zijn in het hier en nu.

Het is een unieke methode om bij de oorzaak van blokkades te komen die jouw persoonlijke en/of spirituele groei kunnen belemmeren.

 

Spreekt jou deze vorm van therapie aan, maar heb je nog vragen of heb je liever een vrijblijvend informatiegesprek? Neem dan contact op via: info@praktijkfemina.nl of telefonisch via: 06-10608580

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *