Soms kun je op een punt komen, dat je het even niet meer weet en dat je een steuntje in de rug nodig hebt.

Een zetje in de goede richting. Dan is een READING misschien iets voor je. Zie het als een soort energetische lezing via een foto, op afstand. Je krijgt een verslag via de mail gestuurd en eventueel telefonisch toegelicht.

Toekomstvoorspellingen doe ik niet aan. Ik ben van mening dat ieder zijn eigen pad moet bewandelen en niet dat van een ander. Daarbij horen ook struikelblokken en vervolgens weer opstaan bij. Ieder heeft zijn persoonlijke levenslessen…

Wat vandaag van toepassing is, kan morgen weer anders zijn. Het is een momentopname.

Het is de bedoeling dat jij je eigen keuzes leert maken en niet omdat ík het zo voel of zie. Dat neemt niet weg dat ik soms een klein beetje sturing mag geven. Er zijn altijd uitzonderingen.

Het kan helpen om inzichten te verkrijgen en komt het geregeld voor, dat dit gepaard gaat met een liefdevolle boodschap van een overleden dierbare.

Waar ik je wellicht ook bij kan helpen is, om je spiritualiteit, je intuïtie en innerlijke kracht te ontwikkelen om zo nog makkelijker keuzes te maken, omdat je meer op je eigen gevoel durft te vertrouwen. Hoe mooi is dat!

Dit kan zowel individueel, als in groepsverband tijdens de maandelijkse Spirituele & Intuïtieve Vrouwencirkel, net waar jij je prettig bij voelt.

 

Eén reactie op “Reading”

  1. Lieve Brigitte,
    Ik heb je toevallig mogen ontmoeten ,toen ik je vraag had gesteld om mijn foto te lezen.Maar toeval bestaan niet en ook jij bent op mijn pad gekomen met een prachtig boodschap. Jij hebt daar je nodige tijd genomen en verbinding met me kunnen maken! Daardoor heb ik me open kunnen stellen en jou hartverwarmende energie kwam als zon na de regen.Precies op het moment dat ik mijn energie voorraad bij moest vullen, niet weten , waar ik het moest halen!
    Jij kon duidelijk beschrijving geven over hoe ik nu in mijn leven sta, jij hebt mij inzichten gegeven en heel veel positieve energie! Heel erg bedankt voor de warmte die je uitstraalt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *