Soms kun je op een punt komen, dat je het even niet meer weet en dat je een steuntje in de rug nodig hebt.

Een zetje in de goede richting. Dan is een READING misschien iets voor je. Zie het als een soort energetische lezing via een foto, op afstand. Je krijgt een verslag via de mail gestuurd en eventueel telefonisch toegelicht.

Toekomstvoorspellingen doe ik niet aan. Ik ben van mening dat ieder zijn eigen pad moet bewandelen en niet dat van een ander. Daarbij horen ook struikelblokken en vervolgens weer opstaan bij. Ieder heeft zijn persoonlijke levenslessen…

Wat vandaag van toepassing is, kan morgen weer anders zijn. Het is een momentopname.

Het is de bedoeling dat jij je eigen keuzes leert maken en niet omdat ík het zo voel of zie. Dat neemt niet weg dat ik soms een klein beetje sturing mag geven. Er zijn altijd uitzonderingen.

Het kan helpen om inzichten te verkrijgen en komt het geregeld voor, dat dit gepaard gaat met een liefdevolle boodschap van een overleden dierbare.

Waar ik je wellicht ook bij kan helpen is, om je spiritualiteit, je intuïtie en innerlijke kracht te ontwikkelen om zo nog makkelijker keuzes te maken, omdat je meer op je eigen gevoel durft te vertrouwen. Hoe mooi is dat!

Dit kan zowel individueel, als in groepsverband tijdens de maandelijkse Spirituele & Intuïtieve Vrouwencirkel, net waar jij je prettig bij voelt.